5 Lions

“5 Lions” bij Holland Casino is een majestueuze slot met prachtige graphics, betoverende geluidseffecten en boeiende personages. De unieke functies omvatten de spannende Lion Reel, waar spelers grote prijzen kunnen winnen en de Lucky Lion Bonus, waar gratis spins worden toegekend. Met zijn koninklijke thema en ongelooflijke gameplay is 5 Lions een must-play voor Nederlandse gokkers die op zoek zijn naar een onvergetelijke spelervaring.”

5 Lions Speellijn Beschrijving

5 Lions is een videoslot met 5 rollen en 243 winlijnen. De winlijnen staan vast, wat betekent dat spelers het aantal actieve lijnen niet kunnen aanpassen. Om een uitbetaling te winnen, moeten spelers ten minste drie gelijke symbolen op aangrenzende rollen landen, te beginnen met de meest linkse rol. Het spel heeft een verscheidenheid aan elementen, waaronder traditionele kaarten, gouden leeuwen, yin-yangs en meer. Het hoogst betalende logo is de gouden leeuw, die tot 20x de totale inzet kan opleveren voor vijf op een winlijn. Met 243 manieren om te winnen, biedt 5 Lions volop mogelijkheden voor spelers om bij elke draai winnende combinaties te maken.

5 Lions Symbolen Soorten

5 Lions is een visueel verbluffende slot met een verscheidenheid aan belangrijke symbolen en kenmerken die het een populaire keuze maken onder de spelers. De belangrijkste symbolen zijn traditionele kaarten en verschillende dieren zoals schildpadden, vissen en vogels. Het meest waardevolle logo is echter de gouden Leeuw, die als wild fungeert en alle andere kan vervangen om winnende combinaties te maken.

Een ander belangrijk logo is de yin-yang, die de scatter vertegenwoordigt. Bij drie of meer van deze symbolen op de rollen wordt de Lucky Lion Bonus feature geactiveerd, die spelers tot 25 gratis spins oplevert. Tijdens de bonusfunctie kunnen spelers ook de Lion Reel-functie activeren, die nog meer gratis spins of vermenigvuldigers kan opleveren.

5 Lions Betaaltafel en Uitbetalingen

Symbool Type Multiplier Uitbetaling
9 Kaart symbool 5x 3x – 50x
10 Kaart symbool 5x 3x – 50x
J Kaart symbool 10x 4x – 75x
Q Kaartsymbool 10x 4x – 75x
K Kaartsymbool 15x 5x – 100x
A Kaart symbool 15x 5x – 100x
Schildpad Dieren symbool 20x 10x – 150x
Vis Dierlijk symbool 20x 10x – 150x
Vogel Dierlijk symbool 30x 15x – 200x
Gouden Leeuw Wild symbool N/A 20x – 200x
Yin-Yang Scatter symbool N/A 2x – 20x totale inzet

5 Lions winnende combinaties

Hier zijn de top 5 winnende combinaties in 5 Lions slot:

  1. Vijf Gouden Leeuwen: Het landen van vijf gouden leeuwen op een winlijn kan resulteren in de top uitbetaling van 200x de totale inzet.

  2. Vijf vogels: Het landen van vijf vogels kan resulteren in een uitbetaling van maximaal 200x de totale inzet.

  3. Vijf Scatter Symbolen: Het landen van vijf yin-yang scatters overal op de rollen kan resulteren in een uitbetaling van maximaal 20x de totale inzet.

  4. Vijf vissen of schildpadden: Vijf vissen of schildpadden op een winlijn kan resulteren in een uitbetaling tot 150x de totale inzet.

  5. Wild Symbool Combinaties: Het combineren van wilds met andere hoogbetalende iconen kan resulteren in aanzienlijke uitbetalingen, vooral tijdens de Lucky Lion Bonus feature waar multipliers ook in het spel kunnen komen.

5 Lions Voor- en nadelen

Voordelen:

Nadelen: