Bigger Bass Bonanza

Bigger Bass Bonanza is een adrenaline-pompende slot die exclusief beschikbaar is bij Holland Casino. Zijn levendige onderwaterthema, opvallende graphics en energieke geluidseffecten zullen spelers meenemen naar een wereld van eindeloos plezier en opwinding. Met zijn unieke vis bonusronde, biedt Bigger Bass Bonanza Nederlandse gokkers een kans om groots te winnen en een explosie te beleven!

Bigger Bass Bonanza Speellijn Beschrijving

Bigger Bass Bonanza is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen met 10 vaste betaallijnen. De betaallijnen lopen van links naar rechts, en spelers kunnen winnen door symbolen op aangrenzende rollen te matchen. De symbolen omvatten kleurrijke vissen, visuitrusting en traditionele kaarten. De uitbetalingstabel schetst de uitbetaling voor elke pictogramcombinatie, met de hoogste uitbetaling voor de landen van vijf van de logo’s van het spel op een winlijn. Bovendien biedt de visbonusronde spelers de mogelijkheid om nog grotere winsten binnen te halen door vissen met verschillende prijsbedragen aan de haak te slaan. In het algemeen is de betaallijn van Bigger Bass Bonanza eenvoudig maar lonend en biedt het spelers voldoende mogelijkheden om een grote winst te behalen.

Bigger Bass Bonanza Symbolen Soorten

De belangrijkste elementen van Bigger Bass Bonanza zijn gecentreerd rond een onderwater visthema. De hoogbetaalde symbolen omvatten kleurrijke vissen zoals de bluegill, de grote zeebaars en de gele baars, evenals visgerei zoals een tackle box en een hengel. De lager betaalde bestaan uit traditionele kaarten zoals A, K, Q, J en 10.

Het logo van het spel is het hoogst betalende icoon en biedt tot 2.000x de inzet van de speler voor het landen van vijf op een winlijn. De visser is de wild en vervangt alle symbolen behalve de scatter, die wordt vertegenwoordigd door een vis die uit het water springt.

Het unieke kenmerk van Bigger Bass Bonanza is de visbonusronde, die wordt geactiveerd door drie of meer scatters. In deze ronde kunnen spelers hun vislijn uitwerpen en vissen vangen met verschillende prijswaarden. Hoe meer vissen een speler vangt, hoe hoger de totale prijsuitbetaling zal zijn.

Bigger Bass Bonanza Uitbetalingstabel en Uitbetalingen

Symbool Type Multiplier Uitbetaling
Logo Hoog 2,000x Tot €10.000
Blauwbek Hoog 500x Tot €2.500
Grote Mondbaars Hoog 250x Tot €1.250
Gele baars Hoog 100x Tot €500
Tackle Box Hoog 75x Tot €375
Hengel Hoog 50x Tot €250
A Laag 25x Tot €125
K Laag 20x Tot €100
Q Laag 15x Tot €75
J Laag 10x Tot €50
10 Laag 5x Tot €25

Welke kansen heb je om te winnen?

Om je kansen om te winnen in Bigger Bass Bonanza te vergroten, zijn hier enkele tips:

Bigger Bass Bonanza Speciale Opties

Bigger Bass Bonanza biedt verschillende speciale opties om de spelervaring van de speler te verbeteren. Hier zijn de vijf belangrijkste speciale opties:

  1. AutoPlay: Met deze functie kunnen spelers een vooraf bepaald aantal spins instellen om automatisch te spelen, zonder dat ze voor elke spin handmatig hoeven te klikken.

  2. Turbo Mode: Deze optie versnelt de animaties en maakt snellere gameplay mogelijk voor degenen die de voorkeur geven aan een snellere ervaring.

  3. Gamble-functie: Na een winst kunnen spelers ervoor kiezen hun winst te vergokken door de kleur of kleur van een speelkaart te raden. Juiste raden kunnen de winst verdubbelen of verviervoudigen, terwijl onjuiste raden resulteren in het verlies van de oorspronkelijke winst.

  4. Vissen Bonus Ronde: Deze unieke bonusronde wordt geactiveerd door drie of meer scatters en stelt spelers in staat hun vislijn uit te gooien en vissen te vangen met verschillende prijswaarden.

  5. Gratis Spins: De landen van drie of meer scatters kunnen ook leiden tot gratis spins, waarbij alle winsten worden vermenigvuldigd met een vastgestelde vermenigvuldiger, waardoor het totale uitbetalingspotentieel van de speler wordt verhoogd.