Book of Dead

Book of Dead bij Holland Casino is een avontuurlijke slot die spelers meeneemt op een spannende reis met Rich Wilde, de gedurfde ontdekkingsreiziger. De prachtige graphics, boeiende geluidseffecten en spannende functies zoals gratis spins en expanderende symbolen maken dit spel een must-play voor Nederlandse gokkers die op zoek zijn naar een opwindende spelervaring.

Book of Dead Speellijn Beschrijving

Book of Dead is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen met 10 betaallijnen. Spelers kunnen het aantal winlijnen selecteren dat ze willen activeren, met opties van 1 tot 10. De betaallijnen lopen van links naar rechts en betalen uit wanneer gelijke symbolen achtereenvolgens op een actieve betaallijn terechtkomen. Het hoogst uitbetalende logo is Rich Wilde zelf, met een potentiële uitbetaling van 5.000x de inzet van de speler voor vijf gelijke elementen op een actieve winlijn. Het Book of Dead dient als wild en als scatter, vervangt alle andere symbolen en activeert de gratis spins bonusfunctie als er drie of meer op de rollen terechtkomen.

Book of Dead Symbolen Soorten

Book of Dead is een slot met een Egyptisch thema en heeft verschillende sleutelsymbolen en kenmerken. Het hoogst betalende logo is Rich Wilde, de gedurfde ontdekkingsreiziger en hoofdpersoon van het spel, die uitbetalingen biedt tot 5.000x de inzet van de speler. De wild en scatter is het Book of Dead zelf, dat alle andere kan vervangen en de gratis spins bonusfunctie activeert. Tijdens de bonusfunctie wordt een symbool willekeurig gekozen om uit te breiden en de hele rol te bedekken, wat kan leiden tot grote uitbetalingen. Andere symbolen zijn Egyptische goden en hiërogliefen, wat bijdraagt aan de meeslepende en spannende sfeer.

Book of Dead Uitbetalingstabel en Uitbetalingen

Symbool Type Multiplier Uitbetaling
10 Kaart x5 2-100
J Kaart x5 2-100
Q Kaart x5 5-150
K Kaart x5 5-150
A Kaart x5 10-200
Anubis God x5 10-600
Horus God x5 10-750
Farao God x20 10-2000
Rich Wilde Ontdekkingsreiziger x100 100-5000

Hoe in te zetten bij het spelen

Bij het kiezen van een inzet type en grootte voor het spelen van Book of Dead, is het belangrijk om je budget en speelstijl te overwegen. Het spel laat spelers het aantal actieve winlijnen aanpassen, evenals het inzetniveau, dat varieert van 1 tot 5. Hoe hoger het inzetniveau, hoe hoger de potentiële uitbetalingen, maar ook hoe hoger het risico. Het is over het algemeen aanbevolen om te beginnen met een lagere inzetgrootte en deze geleidelijk te verhogen naarmate u meer vertrouwd raakt met de functies en mechanica. Daarnaast is het belangrijk om een budget voor jezelf vast te stellen en je daaraan te houden, om verantwoord en plezierig te spelen te garanderen.

Book of Dead voor- en nadelen

Voordelen:

Nadelen: