Book of the Fallen

Book of the Fallen is een spannende en meeslepende slot die exclusief beschikbaar is bij Holland Casino! Met verbluffende graphics en epische geluidseffecten voert dit spel spelers naar een wereld van avontuur en opwinding. Volg de reis van de held en speel ongelooflijke bonussen en beloningen vrij, allemaal terwijl u geniet van de beste spelervaring in Nederland!

Book of the Fallen Speellijn Beschrijving

Book of the Fallen is een videoslot met vijf rollen en drie rijen, met in totaal 10 winlijnen. Spelers kunnen inzetten plaatsen op individuele betaallijnen of de Max Bet optie selecteren om alle 10 betaallijnen tegelijk te activeren.

De betaallijnen lopen van links naar rechts, en winnende combinaties worden gevormd wanneer drie of meer gelijke symbolen op een actieve betaallijn vallen. De waarde van de uitbetaling wordt bepaald door het soort element en de grootte van de inzet van de speler.

Naast de standaard betaallijnen heeft Book of the Fallen ook een speciaal uitbreidend symbool dat hele rollen kan bedekken en nog meer winnende combinaties kan creëren. Deze unieke functie voegt een extra niveau van spanning en potentiële uitbetalingen toe aan het spel, waardoor het een populaire keuze is onder Nederlandse gokkers.

Book of the Fallen Symbolen Soorten

Book of the Fallen is een spannend videoslot met een aantal belangrijke elementen en kenmerken die het onderscheiden van andere. Het spel speelt zich af in een mystieke wereld van avontuur, en de iconen weerspiegelen dit thema.

Het belangrijkste logo is het Book of the Fallen zelf, dat dient als Wild en Scatter. Wanneer het Boek der Gevallenen op de rollen verschijnt, kan het alle andere vervangen om winnende combinaties te maken. Het activeert ook de Free Spins bonusronde wanneer er drie of meer boeken op de rollen verschijnen.

Andere belangrijke symbolen zijn de held, die het hoogst betaalt, en verschillende mystieke wezens zoals een draak, eenhoorn en een griffioen. De lagere betalende symbolen worden vertegenwoordigd door klassieke speelkaarten zoals A, K, Q, J en 10.

Een uniek kenmerk van Book of the Fallen is het speciale expanderende symbool, dat willekeurig wordt gekozen aan het begin van de Free Spins bonusronde. Dit symbool kan hele rollen bedekken en nog meer winnende combinaties creëren.

Book of the Fallen Betaaltabel en Uitbetalingen

Symbool Type Multiplier Uitbetaling voor 3 Uitbetaling voor 4 Uitbetaling voor 5
Gehouden Hoog 10x 50 munten 500 munten 5.000 munten
Draak Hoog 5x 30 munten 100 munten 1000 munten
Eenhoorn Hoog 5x 30 munten 100 munten 1000 munten
Griffioen Hoog 3x 10 munten 30 munten 100 munten
A Laag 1x 5 munten 10 munten 40 munten
K Laag 1x 5 munten 10 munten 40 munten
Q Laag 0.5x 2 munten 5 munten 20 munten
J Laag 0.5x 2 munten 5 munten 20 munten
10 Laag 0.5x 2 munten 5 munten 20 munten

Welke kansen heb je om te winnen?

Hier zijn enkele tips om uw kansen op winst in Book of the Fallen slot te verhogen:

Book of the Fallen Speciale Opties

Book of the Fallen slot heeft verschillende speciale opties die de gameplay spannender en mogelijk meer lonend maken. Hier zijn de belangrijkste vijf:

  1. Expanding Symbol: Tijdens de Free Spins bonusronde wordt willekeurig een speciaal uitbreidend logo geselecteerd, dat hele rollen kan bedekken en nog meer winnende combinaties kan creëren.

  2. Boek van de Gevallenen: Deze dient als Wild en Scatter, en kan alle andere vervangen om winnende combinaties te maken. Het activeert ook de Free Spins bonusronde wanneer er drie of meer op de rollen verschijnen.

  3. Gratis Spins: Drie of meer Book of the Fallens activeren de Free Spins bonusronde, waar spelers extra spins en potentieel hogere uitbetalingen kunnen verdienen.

  4. Gamble Feature: Na elke gewonnen spin, hebben spelers de optie om hun winsten te gokken door de kleur of kleur van een kaart te raden. Het juist raden van de kleur verdubbelt de uitbetaling, terwijl het juist raden van de kleur de uitbetaling verviervoudigt.

  5. Automatisch spelen: Spelers kunnen ervoor kiezen om de Autoplay-functie te activeren, die de rollen automatisch laat draaien voor een bepaald aantal keren, waardoor een meer hands-off spelervaring mogelijk is.