Buffalo King Megaways

Buffalo King Megaways bij Holland Casino is een avontuur vol adrenaline met prachtige graphics en een unieke Megaways-functie die tot 200.704 manieren biedt om te winnen! Met zijn western-thema, donderende soundtrack en spannende bonusrondes is Buffalo King Megaways de ultieme slotervaring voor Nederlandse gokkers die hunkeren naar spanning en grote winsten!

Buffalo King Megaways Speellijn Beschrijving

Buffalo King Megaways slot heeft het Megaways payline systeem, wat betekent dat het aantal manieren om te winnen kan variëren bij elke spin, tot maar liefst 200.704 mogelijke manieren om te winnen! Het heeft zes rollen, en het aantal symbolen op elke rol kan variëren, waardoor een dynamische en onvoorspelbare speelervaring ontstaat. Winnende combinaties worden gevormd door gelijke symbolen op aangrenzende rollen, beginnend bij de meest linkse rol. Het spel heeft ook cascade rollen, waar winnende symbolen verdwijnen en worden vervangen door nieuwe elementen, waardoor meerdere winsten tijdens een enkele draai kunnen ontstaan. Met zo’n groot aantal winlijnen biedt Buffalo King Megaways spelers een spannende en opwindende slotervaring.

Buffalo King Megaways Symbolen Soorten

Buffalo King Megaways heeft een reeks symbolen, waaronder de klassieke speelkaarten, maar ook een verscheidenheid aan Western-thema’s, zoals buffels, adelaars, wolven en poema’s. Het hoogst betalende logo is de buffel, die tot 20x de inzet kan betalen voor zes op een winlijn. Het spel bevat ook een wild symbool, voorgesteld door een zonsondergang, dat alle andere kan vervangen behalve de scatter. De scatter is de gouden munt, die de gratis spins bonusronde kan activeren. Met zijn prachtige graphics en spannende functies, waaronder trapsgewijze rollen en het Megaways payline systeem, is Buffalo King Megaways een spannende en lonende slot ervaring voor Nederlandse spelers.

Buffalo King Megaways Betaaltafel en Uitbetalingen

Symbool Type Multiplier Uitbetaling (voor 6 op een betaallijn)
Buffels Hoogbetalende 20x 1000 munten
Poema Hoogbetaalde 7.5x 375 munten
Wolf Hoogbetaalde 2.5x 125 munten
Adelaar Hoogbetaalde 2.5x 125 munten
Aas Laagbetaalde 1.5x 75 munten
Koning Laagbetaalde 1.5x 75 munten
Koningin Laagbetaalde 1x 50 munten
Boer Laagbetaalde 1x 50 munten
10 Laagbetaalde 0.9x 45 munten
9 Laagbetaalde 0.9x 45 munten

Welke kans heb je om te winnen?

Hier zijn enkele tips over hoe je kunt winnen met Buffalo King Megaways:

Buffalo King Megaways Speciale Opties

Buffalo King Megaways slot biedt verschillende spannende speciale opties, waaronder:

  1. Megaways Payline Systeem: Het spel heeft tot 200.704 mogelijke manieren om te winnen bij elke spin.

  2. Cascading Reels: Winnende iconen verdwijnen en worden vervangen door nieuwe elementen, waardoor meerdere winsten kunnen ontstaan bij een enkele spin.

  3. Gratis Spins Bonus Ronde: Getriggerd door drie of meer scatters, kan deze functie tot 22 gratis spins opleveren met een toenemende vermenigvuldiger.

  4. Wild Symbool: Vertegenwoordigd door de zonsondergang, deze kan alle andere symbolen vervangen behalve de scatter.

  5. Hoogbetalende symbolen: De buffel, poema, wolf en adelaars bieden de hoogste uitbetalingen, waarbij de buffel tot 20x de inzet betaalt voor zes op een winlijn. Deze speciale opties dragen bij aan de spannende en potentieel lonende spelervaring.