Firebird Spirit

Firebird Spirit bij Holland Casino is een adrenaline-pompend spel dat uw hart op hol brengt met zijn prachtige graphics en boeiend geluid. Met spannende bonusrondes en een kans om groots te winnen, is het een spel zoals geen ander. Het vurige thema en de mystieke karakters zullen je gebiologeerd achterlaten, waardoor het een must-play is voor Nederlandse gokkers!

Firebird Spirit Speellijn Beschrijving

Firebird Spirit slot heeft een 5×3 rollen layout met 243 manieren om te winnen in plaats van traditionele winlijnen. Dit betekent dat in plaats van overeenkomende symbolen op een specifieke winlijn, winnende combinaties kunnen worden gevormd door overeenkomende elementen op aangrenzende rollen van links naar rechts te landen. Het spel heeft een verscheidenheid aan symbolen, waaronder de titulaire Firebird, maar ook andere mystieke wezens zoals draken en feniksen. Het hoogst betalende logo is de Vuurvogel zelf, met vijf van een soort die een uitbetaling van 500 munten bieden. Met het potentieel voor frequente winsten en de kans om bonusfuncties te activeren, is Firebird Spirit een slotspel met veel spannende uitbetalingsmogelijkheden.

Firebird Spirit Symbolen Soorten

Firebird Spirit slot heeft een verscheidenheid aan mystieke symbolen, met de Firebird zelf als het meest waardevolle logo in het spel. Andere hoogbetalende zijn een gouden draak en een vlammende feniks, terwijl de lager betalende symbolen worden vertegenwoordigd door kleurrijke edelstenen.

Het spel heeft ook een wild, vertegenwoordigd door een vurige bol, die alle andere kan vervangen, behalve de scatter. De scatter wordt vertegenwoordigd door een gouden ei, en als er drie of meer van die eieren vallen, wordt de gratis spins bonusronde gestart.

Naast de unieke 243 manieren om te winnen, heeft Firebird Spirit ook een gokfunctie, waarmee spelers hun winsten kunnen verdubbelen of verviervoudigen door de kleur of kleur van een speelkaart correct te raden.

Firebird Spirit Betaaltafel en Uitbetalingen

Symbool Type Multiplier Uitbetaling
Vuurvogel Hoogbetalende 500x Tot 10 munten
Gouden Draak Hoogbetaalde 250x Tot 5 munten
Vlammende Feniks Hoogbetaalde 125x Tot 4 munten
Rode Edelsteen Laagbetaalde 50x Tot 2 munten
Blauwe Edelsteen Laagbetaalde 25x Tot 2 munten
Groene Edelsteen Laagbetaalde 25x Tot 2 munten
Vurige bol Wilde N/A N/A
Gouden Ei Scatter N/A N/A

Firebird Spirit winnende combinaties

Firebird Spirit slot biedt een reeks van winnende combinaties die kunnen resulteren in grote uitbetalingen voor gelukkige spelers. Hier zijn de top vijf winnende combinaties om naar uit te kijken:

Firebird Spirit speciale opties

Firebird Spirit slot biedt een reeks speciale opties die de gameplay nog spannender maken. Hier zijn de belangrijkste vijf speciale opties om naar uit te kijken:

  1. 243 manieren om te winnen: In plaats van traditionele winlijnen, biedt Firebird Spirit 243 manieren om te winnen bij elke draai, waardoor de kansen op de landen van winnende combinaties toenemen.

  2. Wild symbool: De vurige bol fungeert als een wild en vervangt alle andere, behalve de scatter.

  3. Scatter symbool: Drie of meer Golden Egg scatters kunnen de gratis spins bonusronde activeren, waar spelers mogelijk nog grotere uitbetalingen kunnen winnen.

  4. Gratis spins bonusronde: Tijdens de gratis spins bonusronde kunnen spelers tot 20 gratis spins verdienen en mogelijk extra gratis spins activeren voor nog meer kansen om te winnen.

  5. Gamble-functie: Na elke gewonnen spin kunnen spelers ervoor kiezen hun winsten te gokken door de kleur of kleur van een speelkaart te raden voor een kans om hun uitbetaling te verdubbelen of te verviervoudigen.