Floating Dragon Hold&Spin

Floating Dragon Hold&Spin is een spannende slot bij Holland Casino, met prachtige graphics en boeiende geluidseffecten die spelers meevoeren naar een buitenaards rijk. De unieke functies omvatten Hold&Spin-mechanismen, waarbij spelers speciale symbolen kunnen vastzetten voor grotere winsten, en een kans om de Dragon Jackpot te activeren voor een enorme uitbetaling. Een must voor Nederlandse gokkers die op zoek zijn naar een unieke slotervaring!

Floating Dragon Hold&Spin Speellijn Beschrijving

Floating Dragon Hold&Spin is een slot met 5 rollen en 3 rijen. In plaats van traditionele winlijnen, biedt het spelers 10 vaste manieren om te winnen, wat betekent dat winnende combinaties worden gecreëerd door het landen van gelijke symbolen op aangrenzende rollen van links naar rechts. Het spel heeft een verscheidenheid aan elementen, waaronder traditionele kaartpakken, gouden draken, lantaarns en geluksmunten. Spelers kunnen ook de Hold&Spin-functie activeren door 6 of meer munten te landen, waarbij ze 3 re-spins krijgen om zoveel mogelijk munten te pakken en mogelijk grote prijzen te winnen. Met de extra spanning van de Dragon Jackpot biedt Floating Dragon Hold&Spin volop mogelijkheden voor spelers om grote winsten te behalen.

Floating Dragon Hold&Spin Symbolen Soorten

Floating Dragon Hold&Spin is een visueel verbluffende slot met een reeks sleutelsymbolen en unieke kenmerken. De hoogbetalende symbolen zijn onder andere gouden draken, geluksmunten en lantaarns, terwijl de lager betalende de traditionele kaartpakken zijn. De wild is een vurige draak die alle andere symbolen kan vervangen, behalve de munt- en jackpotsymbolen.

Een van de opvallende kenmerken is de Hold&Spin-functie, die wordt geactiveerd wanneer spelers 6 of meer munten landen. Tijdens deze functie krijgen spelers 3 re-spins om zoveel mogelijk munten vast te zetten, waarmee ze mogelijk grote prijzen kunnen winnen. Een ander uniek kenmerk is de Dragon Jackpot, die willekeurig kan worden geactiveerd en spelers de kans biedt om een van de vier progressieve jackpots te winnen.

Floating Dragon Hold&Spin Uitbetalingstabel en Uitbetalingen

Symbool Type Multiplier Uitbetaling
Draak Hoog 20x 500
Geluksmunt Hoog 10x 250
Lantaarn Hoog 7.5x 125
Aas Laag 4x 50
Koning Laag 3x 30
Koningin Laag 2.5x 25
Boer Laag 2x 20
10 Laag 1.5x 15

Hoe in te zetten bij het spelen

Het kiezen van de juiste soort en grootte van de inzet is cruciaal bij het spelen van Floating Dragon Hold&Spin slot. Spelers moeten beginnen met het overwegen van hun budget en een limiet instellen voor hoeveel ze willen uitgeven. Ze moeten dan een inzetgrootte kiezen waarmee ze een behoorlijke tijd kunnen spelen zonder te veel van hun budget per draai te riskeren. Het is ook belangrijk om de volatiliteit in overweging te nemen en de inzetgrootte dienovereenkomstig aan te passen.

Spelers kunnen kiezen uit verschillende soorten weddenschappen, waaronder de muntwaarde en het aantal munten per lijn. Het is over het algemeen aanbevolen om te spelen met alle 10 winlijnen actief om de kansen op winst te maximaliseren. Zoals bij elke slot moeten spelers altijd verantwoord gokken en nooit meer inzetten dan ze zich kunnen veroorloven te verliezen.

Floating Dragon Hold&Spin Kenmerken

Floating Dragon Hold&Spin biedt verschillende functies die het een spannende en boeiende keuze maken om te spelen. Hier zijn 5 van de opvallende kenmerken:

  1. Hold&Spin: Wanneer spelers 6 of meer munten landen, activeren ze de Hold&Spin-functie, waarbij ze 3 re-spins krijgen om zo veel mogelijk muntsymbolen op te sluiten en mogelijk grote prijzen te winnen.

  2. Dragon Jackpot: Deze progressieve jackpot kan willekeurig worden geactiveerd en biedt spelers de kans om een van de vier jackpots te winnen: Mini, Minor, Major en Mega.

  3. Wild Symbool: De vurige draak is de wild, en het kan alle andere symbolen vervangen behalve de munt en jackpot symbolen.

  4. Prachtige graphics: De verbluffende graphics brengen spelers naar een andere wereld, met ingewikkelde details en animaties die het spel tot leven brengen.

  5. Boeiende gameplay: Met 10 vaste betaallijnen en meerdere bonusfuncties, waaronder de Hold&Spin en Dragon Jackpot, biedt Floating Dragon Hold&Spin spelers een boeiende en spannende spelervaring.