Gates of Olympus

Gates of Olympus bij Holland Casino is een spannende slot met verbluffende graphics en episch geluidsontwerp dat u meeneemt naar de wereld van de goden! Met zijn spannende multipliers en unieke rastersysteem voelt u zich een echte held terwijl u op jacht gaat naar de grote winsten. Dit spel is een must-play voor elke Nederlandse gokker die op zoek is naar een spannend avontuur!

Poorten van Olympus Speellijn Beschrijving

Gates of Olympus is een slot met een uniek rastersysteem in plaats van traditionele winlijnen. Het spel wordt gespeeld op een 6×5 grid, en winsten worden toegekend wanneer je clusters van symbolen landt in plaats van traditionele winlijnen. Om te winnen moet je clusters van ten minste 8 gelijke elementen op aangrenzende posities plaatsen. Hoe meer symbolen in een cluster, hoe groter de uitbetaling! Bovendien beschikt de gokkast over een spannend vermenigvuldigingssysteem, waarbij elke opeenvolgende winst de vermenigvuldiger verhoogt tot een maximum van 500x. Dit betekent dat bij elke winst de potentiële uitbetalingen steeds lucratiever worden.

Poorten van Olympus Symbolen Soorten

Gates of Olympus heeft een reeks prachtig ontworpen symbolen die geïnspireerd zijn op de Griekse mythologie, waaronder Zeus, Poseidon, Athena en Ares, evenals gouden munten, lauwerkransen en harpen. Het meest waardevolle logo is Zeus, die tot 50x uw inzet kan uitbetalen voor een cluster van 25 symbolen. Het spel bevat ook een wild, vertegenwoordigd door een tempel, die alle andere kan vervangen om een winnend cluster te vormen. Bovendien is het unieke kenmerk het progressieve vermenigvuldigingssysteem, dat bij elke opeenvolgende winst toeneemt tot een maximum van 500x, waardoor de kans op grote uitbetalingen toeneemt.

Poorten van Olympus Betaaltafel en Uitbetalingen

Symbool Type Multiplier Uitbetaling voor cluster van 25 symbolen
Zeus God 50x 1.000 munten
Poseidon God 20x 400 munten
Athena God 10x 200 munten
Ares God 5x 100 munten
Gouden munt Voorwerp 3x 60 munten
Laurierkrans Voorwerp 2x 40 munten
Harp Voorwerp 1x 20 munten
Tempel (wild) Wilde N/A N/A

Poorten van Olympus Winnende Combinaties

Omdat Gates of Olympus wordt gespeeld met een clustersysteem in plaats van traditionele betaallijnen, zijn er geen vaste winnende combinaties. De hoogste uitbetalingen in het spel komen echter van clusters van 25 symbolen of meer, waarbij Zeus het meest waardevolle logo is. Een cluster van 25 Zeuses kan tot 1.000 munten opleveren. Bovendien kan het progressieve vermenigvuldigingssysteem de uitbetalingen aanzienlijk verhogen, met een maximale vermenigvuldiging van 500x. Bij elke opeenvolgende winst verhoogt de vermenigvuldiger, wat leidt tot potentieel enorme uitbetalingen bij elke spin. Laat op clusters van hoogwaardige symbolen en opeenvolgende winsten om uw kansen op grote uitbetalingen in Gates of Olympus te maximaliseren.

Speciale opties van Gates of Olympus

Gates of Olympus heeft verschillende speciale opties die je kansen op grote winsten aanzienlijk kunnen vergroten. Hier zijn de top vijf:

  1. Clustersysteem: De slot gebruikt geen traditionele betaallijnen, maar betaalt uit op basis van clusters van gelijke symbolen. Hoe meer er in een cluster zitten, hoe groter de uitbetaling.

  2. Wild Symbool: De Tempel fungeert als een wild en vervangt alle andere om winnende clusters te vormen.

  3. Progressieve vermenigvuldiger: Bij elke opeenvolgende winst wordt de vermenigvuldiger verhoogd tot een maximum van 500x. Dit kan de potentiële uitbetalingen aanzienlijk verhogen en de spanning verhogen.

  4. Autoplay: Met deze functie kunt u een aantal spins instellen die automatisch worden gespeeld, zodat u gemakkelijk achterover kunt leunen en de actie kunt volgen.

  5. Turbo Spin: Voor degenen die van een snel spel houden, versnelt de turbo spin functie de ronde, waardoor meer spins in minder tijd mogelijk zijn.