Great Rhino Megaways

Grote neushoorn Megaways bij Holland Casino is een spannend safariavontuur! Met maximaal 200.704 manieren om te winnen en een Buy Feature optie, is dit spel een wilde rit. De prachtige graphics en intense geluidseffecten brengen u naar de savanne, terwijl het potentieel voor enorme uitbetalingen u op het puntje van uw stoel houdt!

Great Rhino Megaways Speellijn Beschrijving

Great Rhino Megaways heeft geen traditionele betaallijnen. In plaats daarvan gebruikt het het Megaways mechanisme, wat betekent dat het aantal manieren om te winnen kan oplopen tot 200.704. Het spel heeft zes rollen, en elke rol kan willekeurig tussen twee en zeven symbolen weergeven, waardoor bij elke draai een ander aantal manieren om te winnen ontstaat. Het doel is om identieke elementen op aangrenzende rollen te combineren, te beginnen met de meest linkse rol. Hoe meer gelijke symbolen er verschijnen, hoe hoger de uitbetaling. Met zoveel potentiële manieren om te winnen, hebben spelers een hogere kans om bij elke draai een winnende combinatie te maken.

Great Rhino Megaways Symbolen Soorten

Great Rhino Megaways slot heeft een reeks elementen die geïnspireerd zijn door de Afrikaanse savanne. De meest waardevolle symbolen zijn de neushoorn en de cheetah, gevolgd door de krokodil, hyena en flamingo. De iconen met een lagere waarde zijn de klassieke speelkaarten van 9 tot Aas. Het spel bevat ook een wild, voorgesteld door de boom, die alle andere kan vervangen behalve de scatter. De scatter is de gouden neushoornmunt, die de gratis spins bonusronde activeert. De kenmerken omvatten de Buy Feature optie, waarmee spelers directe toegang tot de bonusronde kunnen kopen, en de cascading reels feature, waarbij winnende symbolen verdwijnen, om plaats te maken voor nieuwe iconen die op hun plaats vallen voor een kans op extra winst.

Great Rhino Megaways Betaaltabel en Uitbetalingen

Symbool Type Multiplier Uitbetaling voor 6 symbolen
Neushoorn Hoog 50x 50 munten
Cheetah Hoog 5x 5 munten
Krokodil Hoog 2.5x 2,5 munten
Hyena Hoog 2x 2 munten
Flamingo Hoog 2x 2 munten
A Laag 1.5x 1,5 munten
K Laag 1.5x 1,5 munten
Q Laag 1x 1 munt
J Laag 1x 1 munt
10 Laag 1x 1 munt
9 Laag 1x 1 munt

Welke kansen heeft u om te winnen?

Hier zijn enkele tips over hoe u uw kansen om te winnen in Great Rhino Megaways slot kunt verhogen:

Great Rhino Megaways Speciale Opties

Great Rhino Megaways slot biedt verschillende speciale opties die de spelervaring kunnen verbeteren en de uitbetalingen kunnen verhogen:

  1. Megaways mechaniek: In plaats van traditionele betaallijnen gebruikt deze slot het Megaways mechaniek, wat betekent tot 200.704 manieren om te winnen bij elke spin.

  2. Cascading rollen: Winnende symbolen verdwijnen en maken plaats voor nieuwe logo’s die op hun plaats vallen en mogelijk extra winnende combinaties creëren.

  3. Koop Feature: Hiermee kunnen spelers directe toegang kopen tot de gratis spins bonusronde, die mogelijk tot grote uitbetalingen kan leiden.

  4. Gratis Spins: Getriggerd door drie of meer scatters, biedt deze bonusronde toenemende vermenigvuldigers voor elke cascadewinst.

  5. Wild symbool: De boom kan elk ander symbool vervangen, behalve de scatter, wat kan helpen om winnende combinaties te maken.