Hot Fruits 20

Hot Fruits 20 bij Holland Casino is een zinderend hete sensatie waar je hart sneller van gaat kloppen! De levendige kleuren, verbluffende graphics en energieke geluidseffecten creëren een opwindende spelervaring als geen ander. Met zijn spannende gameplay en royale uitbetalingen is Hot Fruits 20 een must-play voor elke Nederlandse gokker die op zoek is naar wat serieuze sensatie!

Hot Fruits 20 Speellijn Beschrijving

Hot Fruits 20 is een videoslot in klassieke stijl met 5 rollen en 20 vaste betaallijnen. De winlijnen lopen over de rollen in verschillende richtingen, waaronder horizontaal, verticaal en diagonaal. Om een uitbetaling te winnen, moeten spelers overeenkomende symbolen op de betaallijnen plaatsen, beginnend bij de meest linkse rol. Het heeft een reeks kleurrijke fruitsymbolen, waaronder kersen, citroenen, sinaasappels en watermeloenen, evenals gelukkige 7’s en gouden sterren. Met zijn eenvoudige maar boeiende gameplay en meerdere mogelijkheden om te winnen is Hot Fruits 20 een geweldige keuze voor spelers die houden van klassieke slots met een moderne twist.

Hot Fruits 20 Symbolen Soorten

Hot Fruits 20 is een videoslot in klassieke stijl met een reeks kleurrijke fruitsymbolen, waaronder kersen, citroenen, sinaasappels en watermeloenen. De gelukkige 7’s en gouden sterren zijn de hoogst betalende symbolen in het spel en bieden royale uitbetalingen bij drie of meer van hen op een winlijn. De wild is de brandende zon, die alle andere symbolen kan vervangen, behalve de scatter. De scatter is de gouden bel, die de gratis spins bonusronde kan activeren. Met zijn levendige graphics, energieke geluidseffecten en eenvoudige maar boeiende gameplay is Hot Fruits 20 een geweldige keuze voor spelers die houden van klassieke slots met een moderne twist.

Hot Fruits 20 Betaaltabel en Uitbetalingen

Symbool Type Multiplier Uitbetaling
Kersen Fruit 5x Tot 200 munten
Citroenen Vruchten 5x Tot 200 munten
Sinaasappels Vruchten 5x Tot 200 munten
Watermeloenen Fruit 10x Tot 500 munten
Lucky 7s Hoogbetalende 50x Tot 2.500 munten
Gouden sterren Hoge uitbetaling 100x Tot 5.000 munten
Brandende zon Wild N/A Kan alle andere symbolen vervangen behalve de scatter
Gouden bel Scatter N/A Kan gratis spins bonusronde activeren

Hot Fruits 20 Winnende combinaties

Hier zijn de top 5 winnende combinaties in Hot Fruits 20 slot:

Warm fruit 20 speciale opties

Hier zijn de belangrijkste 5 speciale opties in Hot Fruits 20 slot:

  1. Wild symbool: De gloeiend hete zon is de wild, die alle andere kunnen vervangen behalve de scatter om winnende combinaties te creëren.
  2. Scatter symbool: De gouden bel is de scatter, die de gratis spins bonusronde kan activeren als er drie of meer op de rollen verschijnen.
  3. Gratis spins bonusronde: Getriggerd door drie of meer scatters, de gratis spins bonusronde beloont spelers met maximaal 10 gratis spins met een 3x vermenigvuldiger op alle winsten.
  4. Autoplay-functie: Hiermee kunnen spelers het spel instellen om automatisch te spelen voor een bepaald aantal spins.
  5. Gamble-functie: Na elke winst hebben spelers de optie om hun winsten te gokken voor een kans om hun uitbetaling te verdubbelen of te verviervoudigen door de kleur of kleur van een dichte kaart correct te raden.