Lady Wolf Moon

Lady Wolf Moon bij Holland Casino biedt een betoverende spelervaring met zijn prachtige graphics, boeiende geluidseffecten en intrigerende personages. Het is een unieke slot die u meeneemt naar een magische wereld van wolven, waar u groots kunt winnen met spannende bonusfuncties. Speel nu en ervaar de spanning van de jacht!

Lady Wolf Moon Speellijn Beschrijving

Lady Wolf Moon slot heeft een traditionele 5×3 rollen lay-out met 50 vaste winlijnen. De winlijnen lopen over de rollen in verschillende patronen, met winnende combinaties gevormd door het landen van gelijke symbolen van links naar rechts op aangrenzende rollen. De uitbetalingstabel bevat een verscheidenheid aan symbolen, variërend van lager betalende kaartwaarden tot hoger betalende wolventhema’s, waaronder een wolf die naar de maan huilt, een wolfspootafdruk, een wolvenroedel en de Lady Wolf zelf. Het spel heeft ook een wild, vertegenwoordigd door de Lady Wolf, die alle andere iconen kan vervangen, behalve de scatter. Met 50 betaallijnen zijn er genoeg mogelijkheden om winnende combinaties te maken en potentieel groots te winnen.

Lady Wolf Moon Symbolen Soorten

Lady Wolf Moon is een prachtig ontworpen slot met een aantal belangrijke elementen en kenmerken die het onderscheiden van andere spellen. De uitbetalingstabel bevat een mix van laagbetaalde kaarten (10 tot Aas) en hoger betalende symbolen met een wolventhema. Deze omvatten een wolf die naar de maan huilt, een pootafdruk van een wolf, een wolvenroedel en de Lady Wolf zelf.

De Lady Wolf is de wild, en zij kan alle andere symbolen vervangen, behalve de scatter, om winnende combinaties te maken. De scatter is een volle maan, en als er drie of meer van deze symbolen op de rollen verschijnen, wordt de gratis spins bonusfunctie geactiveerd.

Tijdens de gratis spins krijgen spelers een vast aantal gratis spins, waarbij alle winsten worden vermenigvuldigd met een willekeurige vermenigvuldiger. De Lady Wolf wordt ook gestapeld tijdens de gratis spins-functie, waardoor de kansen op winnende combinaties toenemen.

Lady Wolf Moon heeft ook een unieke “Money Reel”-functie, die wordt geactiveerd wanneer zes of meer maanpictogrammen op de rollen terechtkomen. Tijdens de Money Reel-functie blijven de getriggerde mannen op hun plaats, terwijl de andere onafhankelijk draaien. Spelers krijgen drie re-spins, waarbij alleen mannen en lege plekken op de rollen verschijnen. Elke keer dat er een nieuwe maan op de rollen verschijnt, wordt het aantal re-spins op drie gezet. Aan het einde van de functie worden alle mannen opgeteld om een geldprijs toe te kennen.

Lady Wolf Moon Betaaltabel en Uitbetalingen

Symbool type Symbool Vermenigvuldiger Uitbetaling voor 5 symbolen
Laag 10 5x 50 munten
Laag J 5x 50 munten
Laag Q 5x 50 munten
Laag K 5x 50 munten
Laag A 5x 50 munten
Hoog Wolfspootafdruk 20x 100 munten
Hoog Wolf Pack 25x 125 munten
Hoog Huilende Wolf 30x 150 munten
Hoog Dame Wolf 50x 250 munten
Wilde Dame Wolf N/A N/A
Scatter Volle maan N/A N/A

Lady Wolf Moon winnende combinaties

Hier zijn de top 5 winnende combinaties in Lady Wolf Moon slot:

  1. Five Lady Wolves: Dit is de hoogst inzetbare combinatie, met een uitbetaling van 250 munten.

  2. Vijf Huilende Wolven: Deze combinatie betaalt 150 munten uit.

  3. Vijf Wolf Pack symbolen: Deze combinatie betaalt 125 munten uit.

  4. Vijf Wolf Paw Prints: Deze combinatie betaalt 100 munten uit.

  5. Vijf Azen of Koningen: Deze hoogbetaalde kaarten betalen beide 50 munten uit voor een combinatie van 5 symbolen.

Lady Wolf Moon Voor- en nadelen

Voordelen:

Nadelen: