Legacy of Egypt

Legacy of Egypt slot bij Holland Casino is een spannend avontuur door oude piramides met prachtige graphics en meeslepende geluidseffecten. De unieke bonusfuncties, zoals het Rad van de Goden en Pyramid Spins, bieden enorme beloningen voor gelukkige spelers. Sluit u aan bij Cleopatra en de Farao’s en maak kans op meer rijkdom dan u ooit had durven dromen!

Legacy of Egypt Speellijn Beschrijving

Legacy of Egypt heeft 5 rollen en 30 vaste betaallijnen. De betaallijnen lopen van links naar rechts, en winnende combinaties worden gevormd door symbolen op aangrenzende rollen. Het spel heeft verschillende symbolen, waaronder de goden en godinnen van het oude Egypte, maar ook farao’s, scarabeeën en hiërogliefen. Het Eye of Ra-symbool fungeert als wild en kan alle andere symbolen vervangen, behalve de scatter. Drie of meer scatters activeren de gratis spins bonusronde, waar spelers tot 20 gratis spins kunnen verdienen met een vermenigvuldiger van 10x. Met het potentieel voor grote uitbetalingen en spannende bonusfuncties is Legacy of Egypt een must-play slot voor fans van Egyptische mythologie en online gokken.

Legacy of Egypt Symbolen Soorten

Legacy of Egypt is een visueel verbluffende slot die spelers meeneemt op een reis door het oude Egypte. Enkele van de belangrijkste symbolen zijn het Oog van Ra, dat als wild dient en alle andere symbolen kan vervangen, behalve de scatter. De Farao is het hoogst betalende logo in het spel, en vijf van hen op een betaallijn kunnen leiden tot grote uitbetalingen.

Andere logo’s zijn de goden en godinnen van het oude Egypte, zoals Anubis en Bastet, maar ook scarabeeën en hiërogliefen. De scatter wordt vertegenwoordigd door de piramide, en als u er drie of meer op de rollen krijgt, wordt de gratis bonusronde gestart.

De belangrijkste kenmerken zijn de spannende bonusfuncties, zoals het Rad van de Goden en Piramide Spins. Het Rad van de Goden kan spelers belonen met maximaal 20 gratis spins, terwijl de Pyramid Spins-functie spelers kan belonen met een vermenigvuldiger tot 10x hun oorspronkelijke inzet.

Legacy of Egypt Betaaltafel en Uitbetalingen

Symbool Type Vermenigvuldiger Uitbetaling
Farao Hoogbetalende 10x Tot 500 munten
Anubis Hoogbetaalde 7.5x Tot 250 munten
Bastet Hoogbetaalde 5x Tot 200 munten
Horus Hoogbetaalde 2.5x Tot 150 munten
Sobek Hoogbetaalde 2x Tot 125 munten
Scarabee Laagbetaalde 1.5x Tot 100 munten
Hiërogliefen Laagbetaalde 1.2x Tot 75 munten
A, K, Q, J, 10 Laagbetaalde 1x Tot 50 munten

Welke kansen heeft u om te winnen?

Om uw kansen om te winnen in Legacy of Egypt slot te verhogen, zijn hier enkele tips:

Eigenschappen van Legacy of Egypt

Hier zijn de vijf belangrijkste functies van Legacy of Egypt slot en hun beschrijvingen:

  1. Wild Symbool: Het oog van Ra dient als wild en kan alle andere symbolen vervangen, behalve de scatter, om winnende combinaties te vormen.

  2. Scatter Symbool: De Piramide is de scatter, en als je er drie of meer op de rollen krijgt, kun je de gratis spins bonusronde activeren.

  3. Gratis spins bonus: De gratis spins bonusronde kan worden geactiveerd door drie of meer Piramide scatters te landen. Tijdens deze ronde kunnen spelers tot 20 gratis spins verdienen met een vermenigvuldiger van 10x.

  4. Rad van de Goden: Deze bonusfunctie kan worden geactiveerd tijdens de gratis spins bonusronde en kan spelers belonen met extra gratis spins en vermenigvuldigers.

  5. Piramide Spins: Dit bonuskenmerk kan worden geactiveerd tijdens de gratis spins bonusronde en kan spelers belonen met een vermenigvuldiger tot 10x hun oorspronkelijke inzet.