Lion Gems: Hold and Win

Lion Gems: Hold and Win is de ultieme jungle adventure slot bij Holland Casino die je van opwinding zal laten brullen! Met verbluffende graphics en realistische geluidseffecten biedt deze een unieke spelervaring die u naar het hart van de savanne brengt. De Hold and Win-functie garandeert grote winsten en creëert een gevoel van anticipatie dat u op het puntje van uw stoel houdt. Geen enkele andere gokkast kan de spanning van Lion Gems evenaren!

Lion Gems: Hold and Win Speellijn Beschrijving

Lion Gems: Hold and Win is een slot met 5 rollen en 10 betaallijnen. De winlijnen zijn vast, wat betekent dat ze alle 10 in het spel zijn bij elke draai. Om te winnen moet je minstens drie gelijke symbolen op een winlijn krijgen, te beginnen bij de meest linkse rol. De elementen omvatten traditionele speelkaarten en wilde dieren zoals leeuwen, zebra’s en giraffen. De leeuw is het hoogstbetalende logo en kan tot 500x uw inzet opleveren als u er vijf op een winlijn krijgt. Het spel heeft ook een Hold and Win bonusronde, die wordt geactiveerd door zes of meer leeuwen edelstenen symbolen op de rollen te plaatsen, wat kan leiden tot nog grotere uitbetalingen.

Lion Gems: Soorten Symbolen Soorten

Lion Gems: Hold and Win is een visueel verbluffende slot met een reeks kleurrijke en levendige symbolen die je meevoert naar het hart van de savanne. De hoogst betalende symbolen zijn de wilde dieren zoals leeuwen, zebra’s en giraffen. De leeuw is de wild en kan alle andere vervangen, behalve de scatter. De scatter is de leeuwensteen en zes of meer van deze symbolen activeren het Hold and Win bonusspel. Je krijgt drie re-spins om meer leeuwenstenen te verzamelen en mogelijk een van de drie jackpots te winnen. Met zijn spannende gameplay en potentieel voor grote winsten is Lion Gems: Hold and Win een must-play voor elke slotfan.

Lion Gems: Betaaltabel en uitbetalingen

Symbool Type Multiplier Uitbetaling (5 op een betaallijn)
Leeuw Wild N/A 500x uw inzet
Zebra Hoog 20x 200x uw inzet
Giraffe Hoog 15x 150x uw inzet
Aas Laag 10x 100x uw inzet
Koning Laag 5x 50x uw inzet
Koningin Laag 5x 50x uw inzet
Boer Laag 2x 20x uw inzet
Tien Laag 2x 20x uw inzet
Leeuw Gem Strooi N/A N/A (actief bonusspel)

Leeuwen edelstenen: Houden en winnende combinaties

Lion Gems: Hold and Win biedt spelers de kans om groots te winnen met zijn spannende uitbetalingstabel en bonusfuncties. Hier zijn de top 5 winnende combinaties:

Lion Gems: Houden en winnen van speciale opties

Lion Gems: Hold and Win biedt spelers een reeks speciale opties om hun spelervaring te verbeteren. Hier zijn vijf belangrijke functies om naar uit te kijken:

  1. Wild Lion symbool: Deze kan alle andere symbolen vervangen behalve de scatters om winnende combinaties te maken.

  2. Scatter Lion Gem symbool: Zes of meer van deze symbolen activeren de Hold and Win bonusronde.

  3. Vasthouden en winnen bonusspel: Tijdens deze functie krijg je drie re-spins om meer Lion Gems te verzamelen en mogelijk een van de drie jackpots te winnen.

  4. Mini, Major en Grand Jackpots: Deze jackpots kunnen worden gewonnen tijdens de Hold and Win bonusronde en betalen respectievelijk 30x, 100x en 500x je inzet uit.

  5. Autoplay: Met deze functie kunt u de slot automatisch laten spelen voor een bepaald aantal spins, zodat u achterover kunt leunen en de actie kunt volgen.