Royal Coins 2: Hold and Win

Royal Coins 2: Hold and Win bij Holland Casino biedt de ultieme spelervaring met prachtige graphics en spannende geluidseffecten die u naar een koninklijke wereld brengen. Met de unieke Hold and Win-functie kunnen spelers groots winnen en zich een koning of koningin voelen! Mis het meest vorstelijke slotspel van Nederland niet!

Royal Coins 2: Hold and Win Speellijn Beschrijving

Royal Coins 2: Hold and Win slot game heeft een uniek payline systeem dat bestaat uit een 5×3 grid met 25 paylines, waar spelers passende symbolen van links naar rechts kunnen landen om te winnen. Wat dit spel echter anders maakt, is de Hold and Win-functie. Wanneer spelers drie of meer Royal Coin symbolen op de rollen krijgen, wordt de Hold and Win functie geactiveerd. Hier krijgen spelers drie re-spins om meer Koninklijke Munten te landen en het hele scherm te vullen, wat kan resulteren in enorme uitbetalingen. Het spel heeft ook andere spannende symbolen zoals de Wild en Scatter, die uw kansen op grote winsten kunnen vergroten.

Royal Coins 2: Hold and Win Symbolen Soorten

Royal Coins 2: Hold and Win is een visueel verbluffend slotspel met belangrijke symbolen en kenmerken die het een must-play maken voor Nederlandse gokkers. Het spel heeft een 5×3 raster met 25 winlijnen en symbolen die de klassieke kaartwaarden van A, K, Q en J bevatten, evenals symbolen die passen bij een koninklijk thema, zoals kronen, diamanten en scepters. Het Wild-symbool van het spel is de koningin, die alle andere symbolen kan vervangen, behalve de Scatter en de Royal Coin symbolen. Het Scatter symbool is de nar, die gratis spins kan activeren als er drie of meer op de rollen komen. Het Royal Coin symbool activeert de Hold and Win functie, waar spelers drie re-spins krijgen om meer munten te landen en groots te winnen. Met zijn boeiende graphics en spannende functies is Royal Coins 2: Hold and Win een spel dat spelers zullen terugkomen voor meer.

Royal Coins 2: Hold and Win Uitbetalingstabel en Uitbetalingen

Hier is een tabel met de symbolen, soorten, vermenigvuldigers en uitbetalingen in Royal Coins 2: Hold and Win slot game:

Symbool Type Vermenigvuldiger Uitbetaling
A Kaart 5x 3 – 150
K Kaart 5x 3 – 150
Q Kaart 5x 3 – 150
J Kaart 5x 3 – 150
Kroon Hoog 10x 3 – 500
Diamant Hoog 10x 3 – 500
Scepter Hoog 10x 3 – 500
Koningin Wilde 25x 2 – 1000
Nar Strooi N/A 2 – 50
Koninklijke munt Bonus N/A N/A

Het Royal Coin symbool activeert de Hold and Win functie, waar spelers drie re-spins krijgen om meer munten te landen en het hele scherm te vullen voor een kans op enorme uitbetalingen. Met zijn hoge vermenigvuldigers en spannende functies biedt Royal Coins 2: Hold and Win volop mogelijkheden om groots te winnen.

Hoe in te zetten bij het spelen

Bij het kiezen van een inzet type en grootte voor het spelen van Royal Coins 2: Hold and Win slot, is het belangrijk om je budget en speelstijl te overwegen. Het spel biedt een scala aan inzetmogelijkheden voor verschillende spelers, waarbij de minimale inzet begint bij €0,25 en de maximale inzet €50 per draai bedraagt. Het is aanbevolen om te beginnen met een kleinere inzetgrootte om een gevoel te krijgen voor het spel en uw inzet geleidelijk te verhogen naarmate u meer vertrouwd raakt met de functies en uitbetalingen van het spel. Bovendien moeten spelers altijd verantwoordelijk en binnen hun mogelijkheden spelen om een plezierige en veilige spelervaring te garanderen.

Royal Coins 2: Hold and Win Voor- en nadelen

Hier zijn enkele voor- en nadelen van Royal Coins 2: Hold and Win slot game:

Voordelen:

Nadelen: