Solar Queen

Solar Queen bij Holland Casino is een visueel verbluffende slot die spelers meeneemt op een spannende reis door het oude Egypte. Met zijn boeiende graphics, meeslepende geluidseffecten en spannende gameplay onderscheidt Solar Queen zich van andere slots en biedt het een onvergetelijke spelervaring. Maak je klaar om vervoerd te worden naar een wereld vol avontuur en spanning met Solar Queen!

Solar Queen Speellijn Beschrijving

Solar Queen is een videoslot met 5 rollen en 20 vaste betaallijnen. De winlijnen lopen in verschillende richtingen over de rollen, waardoor spelers zowel horizontaal als diagonaal winnende combinaties kunnen maken. Om te winnen moeten spelers ten minste drie gelijke symbolen op een winlijn krijgen, met de hoogste uitbetalingen voor vijf gelijke. Het spel heeft ook speciale symbolen, zoals de wild en de scatter, die spelers kunnen helpen bonusfuncties te activeren en hun winsten te verhogen. Met zijn gevarieerde payline structuur en spannende bonus features, biedt Solar Queen spelers genoeg mogelijkheden om groots uit te pakken op de rollen.

Solar Queen Symbolen Soorten

Solar Queen is een spannend videoslot met een aantal belangrijke symbolen en kenmerken die het onderscheiden van andere. De rollen zijn geplaatst tegen een achtergrond van een oude Egyptische tempel en de elementen op de rollen omvatten een verscheidenheid aan iconische Egyptische logo’s, zoals scarabeeën, hiërogliefen en het Oog van Ra. Het meest waardevolle icoon in het spel is de Zonnekoningin zelf, die dient als wild en alle andere kan vervangen, behalve de scatter. De scatter wordt vertegenwoordigd door de Ankh, en drie of meer van deze symbolen zorgen voor de gratis spins bonusronde. Met zijn prachtige graphics, spannende gameplay en belonende bonusfuncties is Solar Queen een must-play voor elke fan van online slots.

Solar Queen Uitbetalingstabel en Uitbetalingen

Symbool Type Vermenigvuldiger Uitbetaling
Aas Kaart 5x 10-50
Koning Kaart 5x 10-50
Koningin Kaart 5x 10-50
Boer Kaart 5x 10-50
10 Kaart 5x 10-50
Ankh Object 10x 20-100
Scarabee Voorwerp 15x 25-125
Oog Object 20x 30-150
Anubis Karakter 25x 40-200
Horus Karakter 30x 50-250
Zonnekoningin Wilde N.V.T. 100-500
Piramide Strooi N/A 2x-20x

Hoe in te zetten bij het spelen

Bij het kiezen van een inzet type en grootte voor het spelen van Solar Queen, zijn er een paar dingen om te overwegen. Ten eerste is het belangrijk om een budget te bepalen en je daaraan te houden om verantwoord gokken te garanderen. Kies vervolgens een inzetgrootte die past bij je budget en je niveau van risico nemen. Het spel biedt een scala aan inzetgroottes voor alle spelers, van low tot high rollers. Overweeg te spelen met een hogere inzetgrootte als je op zoek bent naar grotere uitbetalingen, maar wees je ervan bewust dat dit ook een hoger risico betekent.

Solar Queen Speciale Opties

Solar Queen biedt verschillende speciale opties die spelers kunnen helpen hun winsten te verhogen en spanning aan het spel toe te voegen. Hier zijn de belangrijkste 5 speciale opties:

  1. Wild Symbool: De Solar Queen zelf dient als wild en kan alle andere symbolen vervangen behalve de scatter.

  2. Scatter Symbool: De Scarab en Ankhs dienen als de scatters en kunnen de gratis spins bonusronde activeren.

  3. Gratis Spins Bonus Ronde: Drie of meer scatters activeren de gratis spins bonusronde, die spelers tot 10 gratis spins kunnen opleveren met de mogelijkheid dat er extra wilds verschijnen.

  4. Multipliers: Bepaalde elementen bieden multipliers, zoals het Eye of Ra logo dat een 150x multiplier biedt voor de landen van five of a kind.

  5. Gamble-functie: Na elke winst hebben spelers de optie om hun winsten te gokken voor een kans om hun uitbetaling te verdubbelen of te verviervoudigen door de juiste kleur of kleur van een speelkaart te raden.