Sweet Bonanza

Sweet Bonanza bij Holland Casino is de ultieme sugar rush-ervaring voor Nederlandse spelers! Met zijn levendige kleuren, heerlijke geluiden en spannende gameplay, zal deze slot je op het puntje van je stoel houden. De unieke functies, zoals de Tumbling Reels en Free Spins, maken het winnen van grote een fluitje van een cent. Doe mee en bevredig uw zoetekauwen vandaag nog!

Sweet Bonanza Speellijn Beschrijving

Sweet Bonanza is een niet-traditionele slot die geen vaste betaallijnen heeft. In plaats daarvan gebruikt het een cluster uitbetalingssysteem, waarbij symbolen naast elkaar moeten vallen om een winnende combinatie te vormen. Elke groep van 8 of meer identieke symbolen bij elkaar wordt beschouwd als winst, en de uitbetaling neemt toe met de grootte van de groep. Bovendien heeft het spel een unieke Ante Bet optie waarmee spelers hun kansen op het activeren van de Free Spins bonusronde kunnen vergroten. In het algemeen biedt het cluster uitbetalingssysteem spelers een unieke en spannende manier om groots te winnen in Sweet Bonanza.

Sweet Bonanza Symbolen Soorten

Sweet Bonanza slot heeft een verscheidenheid aan kleurrijke en heerlijke symbolen die passen bij het snoep thema. De goed betalende symbolen omvatten verschillende soorten fruit, zoals druiven, watermeloen en bananen, evenals snoepjes in de vorm van harten, sterren en cirkels. De lolly is het meest waardevolle logo en biedt een uitbetaling van maximaal 200x de oorspronkelijke inzet voor 12 of meer bij elkaar geclusterd. Het spel bevat ook een wild in de vorm van een regenboogkleurig snoepje, dat alle andere kan vervangen, behalve de scatter. De belangrijkste kenmerken zijn de Tumbling Reels-functie, waarmee winnende clusters kunnen worden vervangen door nieuwe symbolen, waardoor mogelijk meerdere winsten in een enkele spin ontstaan. De scatter, voorgesteld door de rode en witte lolly, kan de Free Spins bonusronde activeren als er minstens vier op de rollen terechtkomen. Tijdens deze ronde kunnen spelers extra gratis spins verdienen en een willekeurige vermenigvuldiger tot 100x. Over het geheel genomen biedt Sweet Bonanza een visueel aantrekkelijke en onderhoudende spelervaring met het potentieel voor grote winsten.

Sweet Bonanza Uitbetalingstabel en Uitbetalingen

Symbool Type Vermenigvuldiger Uitbetaling voor 12+ symbolen
Druiven Fruit 10x 100x
Watermeloen Fruit 5x 50x
Banaan Vruchten 2x 25x
Hart Candy Snoep 1.5x 12.5x
Ster Snoepje Snoep 1.5x 12.5x
Rond Snoepje Snoep 1x 10x
Lolly (Rood & Wit) Strooi N/A Zorgt voor Gratis Spins
Regenboog Snoepje Wild N/A Vervangt alle symbolen behalve Scatter

Sweet Bonanza winnende combinaties

Sweet Bonanza biedt spelers de kans om groots te winnen met zijn unieke cluster uitbetalingssysteem. Hier zijn de top 5 daarvan:

Sweet Bonanza speciale opties

Sweet Bonanza slot heeft verschillende speciale opties die spelers kunnen helpen hun winstkansen te vergroten. Hier zijn de top 5:

  1. Tuimelende rollen: Met deze functie kunnen winnende clusters worden vervangen door nieuwe symbolen, waardoor mogelijk meerdere winsten in een enkele draai worden gecreëerd.

  2. Ante Bet: Spelers kunnen ervoor kiezen om deze optie te activeren, die hun inzet met 25% verhoogt, maar ook de kans op het activeren van de Free Spins bonusronde vergroot.

  3. Gratis Spins: Het landen van ten minste vier Lollipop (Rood & Wit) scatters kan deze bonusronde activeren, waar spelers extra gratis spins en een willekeurige vermenigvuldiger tot 100x kunnen verdienen.

  4. Vermenigvuldigers: Naast de potentiële vermenigvuldigers die beschikbaar zijn tijdens de Free Spins bonusronde, beschikt de gokkast ook over een willekeurige vermenigvuldiger die kan worden toegepast op elk gewonnen cluster.

  5. Autoplay: Spelers kunnen ervoor kiezen om deze optie te activeren, waardoor het spel automatisch de rollen laat draaien voor een ingesteld aantal spins zonder dat enige invoer nodig is.