WBC Ring of Riches

WBC Ring of Riches is een spannende slot bij Holland Casino met een uniek boksthema dat veel indruk maakt! De prachtige graphics, geluidseffecten en animaties brengen spelers naar het midden van de ring voor een kans om groots te winnen. De speciale functies, zoals de knock-out bonus en wild symbolen, zorgen ervoor dat het zich onderscheidt van andere slots. Maak je klaar voor de strijd!

WBC Ring of Riches Speellijn Beschrijving

De WBC Ring of Riches slot heeft een grid van 5 rollen en 3 rijen met 10 betaallijnen die van links naar rechts betalen. De betaallijnen zijn vast, wat betekent dat spelers het aantal actieve lijnen per draai niet kunnen aanpassen. Om te winnen moeten spelers ten minste drie symbolen op een winlijn hebben. De uitbetalingstabel bevat gewone elementen zoals bokshandschoenen, een kampioenschapsriem en een ringmeisje, maar ook hoogbetalende logo’s zoals de WBC-kampioenschapsriem en de scheidsrechter. Bovendien heeft het spel speciale symbolen, zoals de wild, die alle andere symbolen kan vervangen, behalve de bonus. De winlijn biedt spelers volop mogelijkheden om winnende combinaties te maken en grote uitbetalingen te scoren.

WBC Ring of Riches Symbolen Soorten

WBC Ring of Riches is een slot vol actie met verschillende symbolen die spanning toevoegen aan de gameplay. De belangrijkste elementen zijnokshandschoenen, een kampioenschapsriem, een ringmeisje en de WBC kampioenschapsriem. Het hoogst betalende symbool is de WBC kampioenschapsriem, die tot 500 keer de inzet kan opleveren voor een volledige lijn van vijf symbolen. Het spel heeft ook speciale logo’s, zoals de wild, vertegenwoordigd door de bokser, die alle andere kan vervangen, behalve de bonus. De bonus is de scheidsrechter, en het landen van drie of meer van hen activeert de knock-out bonus feature, waar spelers geldprijzen kunnen winnen door het selecteren van bokshandschoenen. De graphics en geluidseffecten dragen bij aan de opwinding, waardoor het een meeslepende en spannende spelervaring is voor spelers.

WBC Ring of Riches betaaltabel en uitbetalingen

Symbool Type Vermenigvuldiger Uitbetaling
Bokshandschoenen Regelmatig 5x – 100x 3 – 5 symbolen
Kampioenschapsriem Regelmatig 10x – 200x 3 – 5 symbolen
Ring meisje Regelmatig 10x – 200x 3 – 5 symbolen
WBC kampioenschapsriem Hoogbetaalde 20x – 500x 3 – 5 symbolen
Bokser (wild symbool) Speciaal N/A Kan elk ander symbool vervangen behalve het bonussymbool
Scheidsrechter (bonussymbool) Speciaal N.V.T. 3 of meer triggert knock-out bonus feature

WBC Ring of Riches Winnende combinaties

Hier zijn enkele van de winnende combinaties voor de WBC Ring of Riches slot:

  1. Drie of meer dezelfde elementen op een betaallijn
  2. Twee of meer gelijke symbolen plus een wild op een betaallijn
  3. Scatters die overal op de rollen verschijnen
  4. Bonussen die verschijnen op specifieke rollen om bonusrondes of gratis spins te activeren

WBC Ring of Riches Voor- en nadelen

Voordelen:

Nadelen: