Zulu Gold

Zulu Gold is een epische slot met avontuursthema beschikbaar bij Holland Casino, die spelers meeneemt op een wilde rit door de Afrikaanse savanne. Met verbluffende graphics en meeslepende geluidseffecten biedt dit spel een unieke spelervaring die Nederlandse gokkers op het puntje van hun stoel zullen houden. Maak je klaar voor een adrenalinekick als geen ander!

Zulu Gold Speellijn Beschrijving

Zulu Gold is een videoslot met 6 rollen en 4 rijen met 4.096 manieren om te winnen. In tegenstelling tot traditionele winlijnen, laat dit spel winnende combinaties ontstaan van links naar rechts op aangrenzende rollen, ongeacht hun positie. Dit unieke winlijnsysteem verhoogt de kans op winnende combinaties bij elke draai, waardoor een spannende en dynamische spelervaring ontstaat. Bovendien zijn er verschillende bonusfuncties, waaronder gratis spins en vermenigvuldigers, die de kans op grote winsten nog vergroten. Of je nu een doorgewinterde gokkastspeler bent of een beginner, het payline systeem van Zulu Gold biedt genoeg mogelijkheden om groots te winnen.

Zulu Gold Symbolen Soorten

Zulu Gold is een spannende slot met een Afrikaans avontuurlijk thema. De belangrijkste symbolen omvatten een reeks dieren zoals leeuwen, zebra’s en neushoorns, evenals traditionele speelkaarten. Het hoogst betalende logo is het logo van het spel, dat een uitbetaling kan bieden tot 25x de inzet van de speler. Bovendien heeft het spel een wild symbool, dat alle andere kan vervangen, behalve de scatter. De scatter activeert de gratis spins-functie, die tot 25 gratis spins kan opleveren met vermenigvuldigers tot 5x. Met zijn boeiende thema en spannende bonusfuncties is Zulu Gold een must-play voor elke gokkastenliefhebber.

Zulu Gold Uitbetalingstabel en Uitbetalingen

Symbool Type Vermenigvuldiger Uitbetaling
Zebra Regelmatig 0,10x – 1,25x 3 – 25x
Neushoorn Regelmatig 0.10x – 1.25x 3 – 25x
Leeuw Regelmatig 0.10x – 1.25x 3 – 25x
Aas Regelmatig 0.10x – 1.25x 3 – 25x
Koning Regelmatig 0,05x – 1x 2 – 20x
Koningin Regelmatig 0,05x – 1x 2 – 20x
Boer Regelmatig 0,05x – 1x 2 – 20x
10 Regelmatig 0,05x – 1x 2 – 20x
Zoeloe Goud Logo Wild N/A 25x
Schild Scatter N/A Tot 25 gratis spins, tot 5x vermenigvuldiger

Hoe in te zetten bij het spelen

Als het gaat om het kiezen van een inzet type en grootte voor het spelen van Zulu Gold slot, is het belangrijk om je bankroll en speelstijl te overwegen. Kies eerst een inzettype – je kunt een vast bedrag per draai inzetten of je inzetgrootte aanpassen op basis van het aantal ingezette munten of credits. Vervolgens bepaalt u uw inzetgrootte op basis van uw budget en speelvoorkeuren. Het is belangrijk op te merken dat Zulu Gold een hoge volatiliteit heeft, wat betekent dat uitbetalingen minder frequent kunnen zijn, maar potentieel groter. Als zodanig is het aanbevolen om te beginnen met kleinere inzetten en geleidelijk uw inzet te verhogen als u meer vertrouwd raakt met de mechanica en de uitbetalingstabel.

Zulu Gold speciale opties

Zulu Gold slot biedt verschillende speciale opties die de gameplay verbeteren en de kans op grote winsten vergroten. Hier zijn vijf belangrijke speciale opties om naar uit te kijken:

  1. Wild Symbool: Het Zulu Gold logo dient als wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter om winnende combinaties te vormen.

  2. Scatter Symbool: Het schild dient als de scatter en activeert de gratis spins functie als er drie of meer op de rollen komen.

  3. Gratis Spins: Drie of meer scatters activeren de gratis spins-functie, met maximaal 25 gratis spins met vermenigvuldigers tot 5x.

  4. Multipliers: Multipliers kunnen worden toegepast tijdens de gratis spins-functie, waardoor de potentiële uitbetaling van winnende combinaties wordt verhoogd.

  5. Gamble-functie: Na elke winst hebben spelers de mogelijkheid om hun winsten te gokken door de kleur of kleur van een kaart te raden. Een juiste gok kan de uitbetaling verdubbelen of verviervoudigen.